** PRVNÍ ČÁST VELKOLEPÉHO FINÁLE NA DVD OD 13.4.2011 **


Nábor Affs: zde

Březen 2011

James a Oliver Phels- Fred a George Weasley

2. března 2011 v 18:13 | Ginny Weasley |  Herci z filmu
James hraje Freda Weasley a Oliver hraje George Weasley
Celé jméno: James Andrew Eric Phelps a Oliver Martyn John Phelps
Datum narození: 25. února 1986
Místo narození: Sutton Coldfield, Anglie, Spojené království
Výška: oba dva měří stejně (ale nevím kolik)
Sourozenci: žádné jiné nemají
Životopis: Oliver a James Phelps se narodili 13 minut od sebe 25. února 1986. Oba mladí muži mají vždy ukázkové, skvělé a zajímavé herecké výkony a myslím že budou mít hodně nabídek k dalším filmům. V současné době navštěvují 1.ročník Arthur Terry School, kde zůstanou do doby promování. Zatím mají plány do budoucna pouze tyto: ,,budeme hrát ve filmech a chceme pokračovat ve studiu".
Oblíbené:
Kapely:
James: Foo Fighters, Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers, Eagles, Queen, a v poslední době R&B.
Oliver: Creed, Foo Fighters, Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers, Eagles, a Queen
Hudba:
Oba mají rádi rockovou muziku
Díl Harryho Pottera(kniha):
James: Vězeň z Azkabanu (3.díl)
Oliver: Ohnivý pohár(4.díl)
Film:
James
: Pearl Harbor
Oliver: Mumie se vrací
Barva:
James: červená
Oliver: modrá
Fotbalový team:
James: Birmingham Blues
Oliver: Aston Villa
Školní předmět:
James: Angličtina
Oliver: Zeměpis
Citát:
"Bylo to velmi zábavné pracovat na tomto filmu, beru to jako zaplnění svého volného času." *řekl o filmu HP James
"Pracovat po boku hvězd s velkým jménem bylo fantastické, ale vedle nich jsem si připadal takový potopený." řekl Oliver o filmování
Filmografie:
Harry Potter & Relikvie smrti - Part 1
Harry Potter & Princ dvojí krve
Harry Potter & Fénixův řád
Harry Potter a Ohnivý pohár(2005) Fred and George Weasley
Harry Potter a Vězeň z Azkabanu(2004) Fred and George Weasley
Harry Potter a Tajemná komnata(2002) Fred and George Weasley
Harry Potter a Kámen Mudrců(2001) Fred and George Weasley

Dvojčata Weasleyovy :D

2. března 2011 v 18:12 | Ginny Weasley

Fred Weasley - Fotka

2. března 2011 v 18:11 | Ginny Weasley

Nádherná Ginny =)

2. března 2011 v 18:10 | Ginny Weasley |  Obrázky

Vítejte na blogu o magickém světě Harryho Pottera !

2. března 2011 v 18:09 | Ginny Weasley
Již uběhlo několik měsíců, co mne Harry Potter nebavil.
Ale teď se to mění.
Založila jsem si tenhle blog, abych svůj čas na počítači netrávila
jen tím, že budu si vést blog o the Vampire diaries.
Takže te%d sem něco přidám a těšte se na Fan Fiction!
PS: Bude to sranda :D